Friss hírek, újdonságok
Aktuális akciók, árlisták
A programok bemutatása
Szolgáltatási szisztémák
Programok letöltése
On-line megrendelés
Elérhetõségünk

ElitCONTO könyvelő rendszer

Könyvelő irodák ideális partnere!

Könyvelő rendszerünk már több, mint 15 éve az egyik legsikeresebb termék az ügyviteli programok piacán. Minek köszönheti máig felfelé ívelő népszerűségét? Talán annak, hogy a legújabb, legbiztosabb technológiákat építjük be fejlesztése során. Talán annak, hogy a rendszer gyakorlati szakemberek, könyvvizsgálók útmutatásával lett kifejlesztve könyvelő irodai munkavégzésre, de természetesen úgy, hogy egyedi cégeknek is alkalmas legyen. A rendszerbe mindig beépítettük felhasználóink kívánságait is, így elmondható, hogy e rendszer fejlesztésében több ezer vállalkozás vett részt.

Az ElitCONTO könyvelőrendszer modulfelépítésű, Ön a szükség szerinti kiépítésben vásárolhatja azt meg, és utólag bármikor bővítheti. Pénztárkönyv, naplófőkönyv könyvelésre éppúgy alkalmas a rendszer, mint kettős könyvvitelre, egy programon belül akár korlátlan mennyiségű egyszeres és kettős könyvvitelű céget is lehet könyvelni.

Néhány kép a programból:

A rendszer modulfelépítése a következő:

Egyszeres és kettős könyvvitelhez egyaránt használatos modulok
Alaprendszer

Pénztárkönyv, naplófőkönyv esetén a pénztárkönyvi, vagy naplófőkönyvi összesítés, naplók, és még sok más lekérési lehetőség.

Kettős könyvvitel esetén itt kérhetők le a nyitó, záró, vegyes, bank, pénztár naplók, valamint a kartonok és a különböző főkönyvi kivonatok tetszőleges időtartamra.

ÁFA modul

Általános és bolti ÁFA számfejtés, ÁFA nyilvántartás tetszőleges időszakra (például 1 hónap, negyedév), összesített ÁFA tábla, a kötelezettség és a pénzügyi rendezettség összevezetése. Egyszeres könyvvitelnél a 60 napos ÁFA-t automatikusan is kezeli a rendszer. A rendszer egyaránt kezeli pénztárkönyv, naplófőkönyv esetén azt is, hogy a szállító számlák ÁFA-ja a teljesítéskor, vagy a kiegyenlítéskor kerüljön-e levonásra. Kettős könyvvitelnél az ÁFA bevalláshoz egy olyan nyilvántartás készül, mely megmutatja a bevallás időszakába tartozó szállító számlák kiegyenlítését a bevallási határidő utolsó napjáig!

Folyószámla modul

Ön egy vagy az összes szállító, vevő teljes vagy rendezetlen, valamint összesített forgalmát lekérheti tetszőleges időszakra. Megadott időszakra történő listázás esetén a rendszer összesített információt is ad az időszak előtti, az adott időszakra vonatkozó és a teljes körű forgalomról is. Itt készül a szállító, vevő napló is, és itt történik a késedelmi kamat kiszámolása.

Bevételi, kiadási pénztárbizonylat és időszaki pénztárjelentés készítő modul

A könyvelésben rögzített adatokból készülnek a fenti bizonylatok tetszőleges időszakra, természetesen eleget téve a szigorú számadás követelményeinek.

Késedelmi pótlék számoló modul A modul segítségével Ön percek alatt elkészítheti az Ön cégének tartozó partnerei részére a késedelmesen vagy ki nem fizetett számlákról a nyilvántartást és a fizetési felszólítást.
Integráció a számlázórendszerrel

Ezzel a modullal Ön a számlázó rendszerrel készített számlákat feladhatja a könyvelésbe. Lehetőség van arra is, hogy a könyvelőprogram más számlázórendszer adatait is fogadja, ha megfelelő adatállomány struktúrát Önök elkészít(tet)ik. Kérésre az adatállomány rekordszerkezetét biztosítani tudjuk Önöknek.

Csak a kettős könyvvitelhez kapcsolódó modulok
Deviza modul

A modullal a megadott eladási, vételi, vagy középárfolyam alapján forintról tetszőleges devizanemre, vagy devizáról forintra történhet az átszámítás. A rendszer árfolyamnyilvántartáson és az átszámításon túl lehetővé teszi az egy vagy összes partnerre történő teljeskörű, vagy rendezetlen folyószámlás listák tetszőleges devizanemre történő lekérését is.

Utókalkuláció (költséghely, munkaszám modul)

Helyettesíthető vele a 6-7 számlaosztály vezetése, így ezzel a modullal részlegek, termékek, tevékenységek forgalmát lehet figyeltetni.

Több nyelvű számlatükör

A magyaron kívül angol és német nyelven (ezt a két nyelvet a program beépítve tartalmazza), valamint még két tetszőlegesen felvihető nyelven kérheti Ön le a főkönyvi kivonatot és a kartonokat.

Mérleg és eredménykimutatás

A mérleg és az eredménykimutatás elkészítése csak egy gombnyomás! A rendszerek beépítve tartalmazzák mind az „A” és a „B” típusú mérleget és a négyféle eredménykimutatást is, mégpedig úgy, hogy azok tetszőlegesen módosíthatók is! A mérleg és eredménykimutatás elkészítése tetszőleges hónapig, bármely könyvelési tétel rögzítése után lehetséges.

Speciális kiegészítések, modulok:

 • Kényelmi funkciók:
  • automatikus kontírozás,
  • könyvelés közben módosítható számlatükör,
  • rendezetlen folyószámla tételek és a partnernyilvántartás áthozatala évről évre,
  • többféle keresési, hibajavítási lehetőség.
  • Nemcsak kényelmi, hanem ellenőrzési funkciókat is tartalmaz a rendszer, mint a tartozik-követel oldal egyezőségének, számlaszámok érvényességének, könyvelési tétel helyességének ellenőrzése.
 • Jelszavas belépési és azonosító rendszer:
  • Segítségével meghatározott cégek könyveléséhez bizonyos (az Ön által meghatározott személyek) nem férhetnek hozzá, illetve megtekinthető, hogy melyik könyvelési tételt ki rögzítette.
 • Adathordozó rendszer:
  • Ugyanazon cég(ek) több gépen történő könyvelése esetén - amennyiben nem hálózaton történik a könyvelés - az adathordozó lemez teszi lehetővé a cégenkénti mentést és adathordozást. Az adathordozó lemez használata nélkül csak a gépen lévő összes cég adatainak mentése, és visszatöltése lehetséges.

Működési feltételek:

  minimum ajánlott
Számítógép IBM PC kompatibilis számítógép IBM PC kompatibilis számítógép
Tároló 100 MB winchester 20 GB winchester
Operációs rendszer Windows XP Windows XP, Vista, 7, 8, 10

A rendszer minimum VGA monitorral működik és minden windowsos vagy saját karakterkészlettel rendelkező nyomtatót automatikusan kezel (EPSON ESC/P, IBM ProPrinter, HP PCL3, HP PCL5, HP PCL6). Kérje ingyenes tanácsadásunkat a megfelelő számítógép kiválasztásához.

Egyéb tudnivalók:

 • Hálózat használata esetén nincs hálózati felár, a program automatikusan felismeri és kezeli a hálózatot.
 • A könyvelőrendszer megvásárlásakor Ön a vásárlás évének végéig (vagy az akcióban meghirdetett időpontig), felhasználási jogot szerez, valamint (külön díjtáblázat alapján) jogosult szolgáltatásaink igénybevételére. Amennyiben a felhasználási jogosultság lejárta után is bejegyzett felhasználónk szeretne maradni, javasoljuk rendszerkövetési szolgáltatásunk igénybevételét. A következő időszakra rendszerkövetési díjat kell fizetni. Rendszerkövetéses programmal csak a tárgyév könyvelése lehetséges.
 • A programok megrendelhetők levélben, faxon, vagy telefonon, de irodánkban személyesen is megvásárolhatók.
 • Bejegyzett felhasználóink a Sigma rendszerek kiközvetítésért 10 % jutalékban részesülnek.

Amennyiben többre kíváncsi programunkkal kapcsolatban, töltse le az ingyenes demo-verziót, vagy kérje telefonon, illetve levélben munkatársainktól.

[vissza az oldal tetejére]